Iзборник

Головна сторінка

КІМНАТА ОБГОВОРЕНЬ : Допоміжний форум

ПравилаГоловний форумДопоміжний форумМоніторинґ

Об'єднуймось!!!
Автор: Миколай     Дата: 22 лист. 2007 р. 0:37

Шановні колеги!
Щиро хочу Вас запросити до з'єднання сил і створення нового погляду на історію! Але не тільки, тому що головною метою мого посту є формування нових контактів і знайомств. Я студент ІІ курсу Історичного Факультету Варшавського Університету. Беру активну участь в житті вузу, приймаю участь в різних конференціях і зустрічах гуртків. Як відомо історія України і Польщі дуже з собою повязана. Ці країни переживали разом часи розквіту і занепаду, не бракувало взаємних образ, а часами навіть ненависті. Це все минуле, але не слід його забувати. Тому виступаю з ініцятивою об'єднання заради науки. Не хочу сказати, що ми знаходимось у ворогих стосунках, тільки навпаки, відносини між Польщею і Україною знаходятся на дуже хорошему рівні, а українців тут люблять і поважають. Отже, я закладаю нову тему щоб ми могли тут обмінюватись думками на тему історії цих двох країн, ділитися досвідом, здобутими знаннями і звичайно створювати нові знайомства, які будуть необхідні в подальшому житті і будуть допомагати в розвитку кар'єри. Слава Україні!!!

Re: Об'єднуймось!!!
Автор: Djsmentya     Дата: 7 квіт. 2010 р. 22:53

Пане, не підкажете мені щось про діяльність не дуже відомих істориків минулого і сучасного: Їх імена чи праці?

Re: Об'єднуймось!!!
Автор: Djsmentya     Дата: 7 квіт. 2010 р. 22:56

Пане, не підкажете мені щось про діяльність не дуже відомих істориків минулого і сучасного: Їх імена чи праці? Буду вдячний якщо зв*яжетесь зі мною через сайт Україніка

Даруйте, лише зареєстровані учасники можуть залишати повідомлення.

ПравилаГоловний форумДопоміжний форумМоніторинґ

Скрипт форуму phorum.org