Шановні колеги!
Щиро хочу Вас запросити до з'єднання сил і створення нового погляду на історію! Але не тільки, тому що головною метою мого посту є формування нових контактів і знайомств. Я студент ІІ курсу Історичного Факультету Варшавського Університету. Беру активну участь в житті вузу, приймаю участь в різних конференціях і зустрічах гуртків. Як відомо історія України і Польщі дуже з собою повязана. Ці країни переживали разом часи розквіту і занепаду, не бракувало взаємних образ, а часами навіть ненависті. Це все минуле, але не слід його забувати. Тому виступаю з ініцятивою об'єднання заради науки. Не хочу сказати, що ми знаходимось у ворогих стосунках, тільки навпаки, відносини між Польщею і Україною знаходятся на дуже хорошему рівні, а українців тут люблять і поважають. Отже, я закладаю нову тему щоб ми могли тут обмінюватись думками на тему історії цих двох країн, ділитися досвідом, здобутими знаннями і звичайно створювати нові знайомства, які будуть необхідні в подальшому житті і будуть допомагати в розвитку кар'єри. Слава Україні!!!
Пане, не підкажете мені щось про діяльність не дуже відомих істориків минулого і сучасного: Їх імена чи праці? Буду вдячний якщо зв*яжетесь зі мною через сайт Україніка