Iзборник

Головна сторінка

КІМНАТА ОБГОВОРЕНЬ : Головний форум

ПравилаГоловний форумДопоміжний форумМоніторинґ

Відкриття форуму
Автор: Максим     Дата: 14 бер. 2004 р. 16:03

Під час «урочистого відкриття» зазвичай потрібно освітити нагальну необхідність та корисність нового починання. Це дуже важко зробити, бо в мережі вже існує багато форумів різного рівня - від наукових до політичних. Тому досить буде сказати, що цей новий форум виник майже сам собою у процесі розвитку проекту «Ізборник» від домашньої сторінки до багатомегабайтної електронної бібліотеки.

Перелік тем, для висвітлення яких призначається ця «Кімната обговорень», заданий головною сторінкою; його коротко і умовно можна окреслити як історія домодерної України. Відкриваючи форуми, я цілком усвідомлюю, що за теперішніх умов розвитку суспільства в Україні неможливо залишати осторонь проблеми «найновійшої» історії, які будуть неминуче пов’язані з сучасною політикою. Структура «Кімнати обговорень» при «Ізборнику» з необхідності враховує цю потребу, отже, учасникам пропонуються два форуми. Неможливо передбачити хід дискусій, кількість та рівень учасників, тому цей поділ зараз є досить умовним і призначений швидше для функціонування ідеальної дискусійної кімнати. Як адміністратору «Кімнати обговорень», мені видається раціональним відокремити навколоісторичні, позанаукові та політичні обговорення від власне історичних питань. Хоч як розвиватиметься дискусія, цей основний принцип залишатиметься незмінним.

Брати участь в обговореннях можуть лише зареєстровані учасники. Процедура реєстрації проста, досить натиснути Вхід у верхній стрічці з форумними службами і слідувати інструкціям. Особисті налаштування вигляду форумів (деревом чи розгорнуто, приховати свій e-mail, створити особистий підпис тощо) можна зробити користуючись службою Мої дані. Учасники мають можливість редаґувати свої повідомлення.

Оскільки «Кімната обговорень» лише розпочинає свою роботу, стандартні Правила можуть змінюватися, про що буде повідомлено окремо.

Пропозиції, поради щодо вигляду форумів та можливих помилок в роботі й т. ін. можна направляти на «Додатковий форум».

Re: Відкриття форуму
Автор: Vladimir     Дата: 24 бер. 2004 р. 17:30

Привіт Максиме та усім учасникам форому! Я з превеликим задоволенням візьму участь у Вашій "Кімнаті обговорень" (якщо на це буде ласка адміністратора), оскільки за фахом я також історик і спілкуватись з людми, які також не байдужі до історії як науки, вважаю дуже потрібним. А тема форуму просто не може мене залишити осторонь...Тож не прощаємось, оскільки я скоро навідаюсь з невеличкою статтею...

Автор: Максим     Дата: 24 бер. 2004 р. 19:52

Вітаю, Володимире. Маленька підказка технічного характеру. Створити нову тему можна в одному з форумів «Головному» чи «Додатковому», скориставшись кнопкою Нова тема. Якщо читаєте цей текст, то вийти на «Головний форум» можна через Список тем.

Автор: Orysja     Дата: 26 бер. 2004 р. 8:12

Поздоровляю Вас, Максиме, з відкриттям власного форуму. Надіюсь, що він буде настільки ж успішним, як і головний проект.

Дякую
Автор: Максим     Дата: 26 бер. 2004 р. 9:12

Дякую, Орися. Важко зараз прогнозувати долю цього починання. Тут, як і на всіх інших інтернет-форумах, все залежить від учасників.

Ще одна технічна підказка. Для імені учасника можна використовувати також кирилицю. Сподіваюсь, це не викличе у майбутньому непорозумінь.

Автор: Hetman     Дата: 16 квіт. 2005 р. 12:12

Вітаю Вас, шаноўнае спадарства!

Добрая старонка!
Але каб яна атрымалася, патрэбна была правесці шмат часу за кампутарам.)
Цяжкая, але патрэбная праца.)
Дзякуй за гэта!

Жадаю посьпехаў!
Запрашаю да супрацоўніцтва.
http:/probelarus.ru
Нetman
hetman@list.ru

Даруйте, лише зареєстровані учасники можуть залишати повідомлення.

ПравилаГоловний форумДопоміжний форумМоніторинґ

Скрипт форуму phorum.org